LULEÅ Ett pilotprojekt drar igång som ska skapa ett norrbottniskt affärsnätverk och mötesplats för företag med hållbarhet som utgångspunkt i sin affärsutveckling.

Initiativtagare är Berger & Pihl kommunikationsbyrå, som driver projektet tillsammans med Sparbanken Nord, Luleå Energi, Luleå kommun, Luleå Näringsliv och BC Luleå.

– Hållbarhet påverkar oss alla på ett eller annat sätt redan idag och kommer göra det ännu mer i framtiden. Företagen måste förhålla sig till, och positionera sig för, de förändringar som sker. Det gäller även oss som kommunikationsbyrå. Hållbarhet har blivit företagens viktigaste affärsstrategiska fråga, säger Axel Berger på Berger & Pihl.

Läs mer: Nytt affärsnätverk för hållbara företag – Affärer i Norr

Debatt: Gunnar Eikeland om affärer med hjärta

Gunnar Eikeland, vd Sparbanken Nord ger sin åsikt om hur affärer med samhällsansvar ger tillbaka pengar till banken. Gunnar Eikeland ingår i ett nytt nätverk som vill lyfta Hållbarhetsfrågan. Här ger han sin syn [...]

Nytt affärsnätverk för hållbara företag

LULEÅ Ett pilotprojekt drar igång som ska skapa ett norrbottniskt affärsnätverk och mötesplats för företag med hållbarhet som utgångspunkt i sin affärsutveckling. Initiativtagare är Berger & Pihl kommunikationsbyrå, som driver projektet tillsammans med Sparbanken [...]